Sunday, January 2, 2011

Barang menjahit : Personal Shopper - Harga Kedai

Clover Yoyo Flower Maker = RM23
Clover Yoyo Maker Circle = RM23
Rotary Cutter = RM55
Clover Rose Sweetheart Maker = RM26.50

Clover Bias Tape maker 1 inci = RM28.60


Clover Bias Tape maker 18mm = RM29.50


Basting Spray / Fabric Gam = RM30


Clover Bias tape maker 1 inci = RM31.50

1 comment:

Bieyhanny.com.my said...

mrs tini actually where is ur kedai? actually i nak beli yang buat ultraman n letters tu comel sangat..coz my daughter tu dia suka sgt jahit-2 ni tapi i tak de material nak bg dia...kdg2 dia akan curi i punya barang menjahit ...untuk jahit baju anak patung dia tp kdg kucing i pun jd dia punya model...dari sock tu dia tukar jd baju kucing...memang dia suka dgn kerja2 craft so i nak gilap la dia punya bakat dari skrg!!!!anyway salam perkenalan ye buat mrs tini i ni baru je join blog so tak tau lg apa2 pasal nak majukan blog..sila beri tunjuk ajar ye!!!!

Post a Comment